דימום כמעט חודש וחצי לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/01/2024 | 17:53 | מאת: יפית

שלום, ילדתי לפני כמעט חודש וחצי. לאחר כמעט חודש הדימום פסק ואז התחיל שוב פעם דימום שנמשך כבר שבוע ואינו מראה על האטה. הדימום לא חזק אבל גם לא חלש האם זה תקין? יש לציין שאחרי הלידה היה חשש להישארות שליה ואחרי שבועיים שהייתי אצל הרופאת נשים בעקבות כאבים חריגים נאמר לי שלא נשארה שליה. תודה רבה

28/01/2024 | 18:33 | מאת: יפית

שכחתי לציין שאני מניקה על מלא ומחזור שלי הוא לעתים רחוקות וקיים כארבעה ימים בגלל שחלות פוצליסטיות.

אם בדיקת הרופא לאחר לידה היתה תקינה הרי שהדמום תקין כדאי לחכות עוד כמה ימים ואם נמשך כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים