שינה עם רדיאטור כל הלילה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/01/2024 | 07:19 | מאת: הדס

שלום ד״ר, תודה על הפורום הזה ועל העבודה המסורה שלך בהריון, שבוע 20 בד״כ אני מפעילה רדיאטור לחמם את החדר בעצימות גבוהה שעה שעתיים ומכבה הפעם הייתי עייפה ונרדמתי כשהרדיאטור ממש צמוד למיטה פחות מחצי מטר והבטן שלי לכיוון המפזר חום - 7 שעות קודם כל נבהלתי מהבטיחות שזה פעל כל הלילה ודבר שני, עצימות גבוהה של החום והמיקום צמוד למיטה ( חצי מטר)ואני יודעת שחום לא מומלץ כאשר מתקלחים אבל לא יודעת עד כמה זה אסור כשהתעוררתי בדקתי מיד וקראתי שבאמת ממליצים מרחק מטר בגלל הקרינה! אני מעולם לא ידעתי שזה פולט קרינה ויכול חלילה לסרטן ואני עכשיו בהריון זה עלול לפגוע בעובר במיוחד שישנתי שהבטן לכיוון הרדיאטור אני ממש מפחדת😪 יש מחקרים על זה? זה באמת מגיע לעובר הקרינה? חוץ מבדיקות שגרתיות אין מה לעשות , נכון? אוי מה עשיתי 😥

תודה לך לא מכיר מחקרים על זה אבל לא סביר שאירוע חד פעמי מסוג זה יגרום לנזק לעובר

מנהל פורום רפואת נשים