גלולות בעת מחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2016 | 23:27 | מאת: דנה

שלום רב, הלכתי לא מזמן לרופאת נשים וביקשתי לקחת גלולות עקב מחזור לא סדיר ויעילותן במניעת הריון הרופאה נתנה לי את הגלולות ואמרה לי להתחיל ליטול אותן כשארצה מקריאה באינטרנט הבנתי כי יש צורך להתחיל את הגלולות באחד מימי המחזור בעדיפות ליום הראשון. הרופאה לא אמרה לי דבר על זה, רק שבחודש הראשון לא אהיה מוגנת ולכן אני רוצה לברר האם אני אוכל להתחיל לקחת את הגלולות מתי שאבחר (כנראה עקב מחזור לא סדיר, שיכול להופיע פעם בשלושה או ארבעה חודשים), או שאצטרך להמתין לקבלת המחזור ורק אז להתחיל עם נטילת הגלולות. תודה!

שלום עדיף להתחיל ביום הראשון אם את מתחילה ללא מחזור לא תהיי מוגנת בחודש הראשון

מנהל פורום רפואת נשים