התקן לא הורמונלי אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2024 | 15:25 | מאת: קארין

שלום, אני עם התקן לא הורמונלי 6 חודשים בערך(אני אחרי לידה שנייה ) המחזור שלי תמיד היה סדיר כל 29-31 יום . מאז ששמתי את ההתקן הוא מקדים לי ב2-3 ימים מתחיל בכתמים חומים וממשיך למחזור רגיל במשך 6 ימים כלומר אני מקבלת כל 26 יום אני יודעת שהתקן כזה לא אמור להשפיע על המחזור כי הוא בלי הורמונים זה שהוא מקדים אומר שהביוץ ממש קצת אחרי שהמחזור מסתיים כביכול ב7 ימים נקיים לפני המקווה , זה תקין? יש משהו שניתן לעשות כדי שהוא לא יקדים? יכול להיות שגם בהתקן כזה הגוף צריך להתרגל וזה יחזור להיות כמו שהיה ? תודה

זו תופעת לואי של ההתקן הלא הורמונלי בגלל ההשפעה על רירית הרחם

23/01/2024 | 09:10 | מאת: קארין

אוקיי תודה, וזה לא משפיע על הכניסה להריון אחרי שאוציא את ההתקן? ברגע שאוציא את ההתקן לא יהיו את התופעות האלה?

מנהל פורום רפואת נשים