כדורים לאיחור המחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/08/2016 | 18:04 | מאת: מיכל

הי רציתי לברר עם ישכדורים לאיחור המחזור שאפשר לרכוש בלי מרשם מהרופא .. ב29/7 סיימתי מחזור אחרון ועכשיו אני רוצה לברר עם אני עדין יכולה מיום רביעי ליטול כדורים לאיחור המחזור שיהיה לי .. אני מתארת לעצמי שזה יהיה עוד שבוע,שבוע וחצי לקבלת הווסת ואני חייבת כדורים לאיחור המחזור אך הרופא נשים הוא לא פנוי מחר ולא ביום שלישי .. ואני חייבת ליטול את הכדורים האלה.. רציתי לברר עם אני יקבע ביום רביעי תור אני יוכל לקחת עדין את הכדורים ? ועם יש אפשרות לקנות כדורים בלי מרשם .. תודה ויום טוב

שלום יש צורך במרשם יש צורך לקחת אותם לפחות שבוע לפני מועד הוסת שאותו רוצים לדחות

מנהל פורום רפואת נשים