שלשול וכאבי בטן עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/01/2024 | 12:38 | מאת: אורית

היי אני נוטלת גלולות יאז ביום רביעי בשעה 21:00 נטלתי את גלולה מספר שלוש בחבילה ויום למחרת בחמישי זה היה היום האחרון של המחזור שלי וקיימתי יחסי מין. כמה שעות לאחר הקיום, בשעה 16:00 היה לי שלשול חד פעמי, חשוב להגיד שעברו 19 שעות מנטילת הגלולה האחרונה. ביום רביעי נטלתי גלולה כרגיל ב21:00 וחוויתי כאבי בטן כמו קלקול קיבה אבל לא שילשלתי לקחתי סטופיט להקל על הכאב ולמחרת בבוקר של שישי כאב הבטן חלף ולא שילשלתי כלל האם אני מוגנת?

20/01/2024 | 12:57 | מאת: אורית

מוסיפה שלקחתי את הגלולה בחמישי כשעה לאחר שהתחילו לי הכאבי בטן(לא שלשלתי) ואת הסטופיט נטלתי כשעה לאחר נטילת הגלולה

20/01/2024 | 13:09 | מאת: אורית

מצטערת על השיגוע- אני מתקנת את עצמי בחמישי לאחר שקיימתי יחסי מין וזה היה היום האחרון של המחזור שלי שלשלתי באופן חד פעמי 19 שעות אחרי נטילת גלולה באותו יום חמישי התחילו לי כאבי בטן כמו קלקול קיבה שעה לפני נטילת גלולה נטלתי בחמישי גלולה ב21:00 וכאבה לי הבטן אך לא שלשלתי שעה אחרי נטילת גלולה לקחתי סטופיט ובשישי בבוקר התעוררתי ללא כאבי בטן ובלי שלשולים האם אני מוגנת?

את מוגנת

מנהל פורום רפואת נשים