שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/01/2024 | 18:20 | מאת: ליה

שלום שאלה - לפי החישוב של וסת אחרון, ככל הנראה שאני בשבוע 4+5. שתן חיובי, טרם נעשתה בדיקת דם. היום הייתי אצל רופא נשים ורירית הרחם הייתה מעובה (16) אך לא נצפה שק הריון. על מה זה יכול להעיד? יכול להיות הריון חוץ רחמי? מה עליי לעשות? אודה לפירוט

יש לבצע בדיקת דם להריון ובקורת אולטראסאונד עוד שבוע על מנת לשלול הריון חוץ רחמי

21/01/2024 | 16:28 | מאת: המשך

תודה על המענה. וסת אחרונה ביום 16.12 היום עשיתי בדיקת דם להריון ויצא 14, וערכי הורמונים שאמורים להיות גבוהים בהריון יצאו נמוכים היום. על מה הדבר עלול להעיד? מה עליי לעשות? הייתי אצל רופא והוא לא היה אונפרמטיבי ולא עשה אולטראסונד אודה לפירוט

מנהל פורום רפואת נשים