דימום ארוך במחזור אחרי לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/01/2024 | 20:59 | מאת: אנונימי

אני לוקחת פומיניק, ברצף כבר כ- 4 חודשים. לא מניקה ביום חמישי 04/01/2024 לפני שבועיים התחיל לי דימום בכמות קטנה יחסית, - פעם ראשונה מהלידה ילדתי לפני חצי שנה. הדימום החלש נמשך כשובע עד לש בת ,13/01/2024 ומשבת הדימום התחזק קרוב לכמות שהייתי רגילה לפני הלידה. ועד עכשיו לא הפסיק . אשמח לדעת האם זה תקין? האם צריך לעשות משהו? וכן, אם אני רוצה להחליף לכדור של יסמין האם זה יעזור? ו כן האם אני לוקחת את זה מיד יום אחרי בלי הפסקה מהכדור הקודם?

זו תופעת לואי של הפומיניק וכדאי לעבור ליסמין אם אין בעיה אחרת

מנהל פורום רפואת נשים