אחרי ניתוח אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/01/2024 | 12:34 | מאת: אנונימי

היי דוקטור עברתי ניתוח אנדומטריוזיס ויש לי כמה שאלות. אני יודעת שכדאי לשאול את הרופא המנתח אבל כרגע אין לי אפשרות לדבר איתו. 1. האם אחרי הניתוח אמורים לקבל מחזור? אפילו שאני על דיכוי הורמונלי ברצף -ויזאבל ולא מקבלת מחזור כבר שנה? 2. את פתחי הניתוח שמו לי דבק יעודי ובטבור תפרים. מתי הדבק אמור לרדת? זה מרגיש שהוא דבוק כל-כך חזק, עבר כבר שבוע ונראה אותו הדבר 3. מה זה פליקת שלפוחית השתן? כתוב שהוציאו לי נגע חום חשוד . מה זה אומר איפה זה בדיוק בשלפוחית? זהו תודה רבה

1. אם את על דיכוי לא תקבלי מחזור 2.זה לוקח כמה שבועות 3. פליקה הוא הקרום שמכסה את השלפוחית

מנהל פורום רפואת נשים