איזה אמצעי מניעה עם המינון הכי נמוך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/01/2024 | 07:00 | מאת: מירה

שלום דר , אני משתמשת בנוברינג כבר כמה שנים זה האמצעי מניעה היחיד שנסיתי בחיים שלי עם 2 הפסקות באמצע בהתחלה חשבתי שזה האמצעי מניעה עם האחוז הכי קטן של ההורמונים היום אני כבר לא יודעת אם זה נכון . התחלתי להיחשף לאופציה של גלולות בכדורים קודם כל אשמח לדעת האם נוברינג באמת עם אחוז הכי נמוך של ההורמונים או שלא? ומבין 3 האופציות נוברינג, מיניס ויאז מי בעל המינון הכי נמוך ? והאם בכללי מומלץ לעבור לכדורים אחרי כמה שנים של נוברינג או שיהיה לגוף שלי קשה לקבל את זה. כל הקטע הוא להיות עם אחוז נמוך של הורמונים כדי לצמצם סיבוכים ותופעות לוואי.

אם טוב לך עם הנובה רינג אני לא רואה סיבה להפסיק מינס עם מנון נמוך יותר

מנהל פורום רפואת נשים