מדבקת אוורה, תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/01/2024 | 22:42 | מאת: הדס

לפני כ 4 חודשים העברתי למדבקת אוורה. בסמיכות זמנים התחלתי לחוש שלל תסמינים גופניים לא נעימים, ובהם מיחושים בבטן עליונה צד שמאל, גרד משמעותי בגוף ובפרט מקום המדבקה, עייפות רבה, מועקה בנשימה ולעיתים צפצופים בנשימה. עשיתי שלל בירורים רפואיים וללא זיהוי גורם אשר מוביל לאלו בינתיים אך כלה חשד לתגובה אלרגית מסויימת. האם יכול להיות שאני אלרגית למדבקה? האם אלו תופעות לוואי מוכרות לאוורה? תודה

אלה תופעות לא ספציפיות ולא ניתן לשייך אותן למדבקה אפשר להפסיק ולראות אם התופעות נעלמות

מנהל פורום רפואת נשים