זרעי שומר גרגירים או טחונים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/01/2024 | 11:32 | מאת: הדסי

שלום ד״ר בהריון, שבוע 17 לצורך הכנת עוגיות יש במתכון זרעי שומר גרגירים או טחונים קראתי קצת והדעות חלוקות לשימוש בהריון האם זה בסדר לצרוך במינון סביר את העוגיות? שאלה 2- המוגלובין שלי כרגע 14.3 לפני חודשיים פלוס היה 14.1 האם זאת עליה טובה? לפי ההמלצה הרפואית יש צורך בתוסף ברזל מחודש 3 בנוסף לויטמנים ( באבקה) שאני נוטלת שיש בה כבר ברזל 30 מ״ג! אמרתי לרופאת נשים אתמול שקניתי ספאטון והיא אישרה שהגעתי לבית ראיתי שזה ממש מזערי לשקית רק 5 מ״ג! איך אדע האם זה מספיק בשלב הזה? ומצד שני, אם אקנה כדור שמכיל 30 מ״ג אז יצא 60 מ״ג כולל המולטי זה לא הרבה☺️ מבולבלת מאוד במיוחד שהתור שלי לרופאה לעוד חודש וחצי אשמח לעזרה🤗 תודה ותודה ד״ר שתמיד אתה מגיב מהר וענייני🙂

תודה על הפרגון אין בעיה עם העוגיות לגבי ברזל 60 מ״ג זה ממש בסדר ורמת ההמוגלובין שלך תקינה

מנהל פורום רפואת נשים