בירור לאחר רעלת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/08/2016 | 07:27 | מאת: אנונימי

שלום! לפני קצת יותר מ 3 שנים עברתי רעלת מאוד חמורה בשבוע 30, רק עכשיו התחלתי את הבירור. היום קיבלתי מבית החולים תשובה ממחלקת הפתולוגיה. יש לי תור לרופא עוד חודש, כמובן שזה לא דחוף עכשיו, פשוט רציתי לדעת מה המשמעות של ההבחנות? האם יש לזה השלכות כלליות וזה מצביע על איזשהן בעיות באופן כללי? המון תודה מראש על העזרה. ההבחנות: 1.Intraplacental infarcts occupaying 1% of placental tissue volume. 2. Diffuse excess of syncytial knots. 3.Decidual atherosis 4.Umbilical cord contains 3 blood vessels.

שלום אין לזה השלכות האבחנות מתאימות לפגיעה בזרימת הדם השילייתית יש לבצע ברור ליתר קרישיות לפני ההריון הבא

מנהל פורום רפואת נשים