איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

12/08/2016 | 00:05 | מאת: אייל

אישתי נכנסה להיריון לפני שהתחתנו. עברנו הפלה בגרידה או שאיבה בשבוע 9. לאחר חודש וחצי היא לא קיבלה מחזור ובבדיקה הבנו שצוואר הרחם נסתם והרופא שחרר והיר קיבלה מחזור מאז במשך מספר חודשים היא קיבלה מחזור כרגיל ובזמן. לאחר החתונה החלטנו אנחנו מנסים שוב להיכנס להיריון ושהמחזור איחר עינו בדיקות כולל בדיקת דם וכל הבדיקות היו שליליות. עברו מאז ארבעה חודשים. האם יש קשר בין ההפלה שנעשתה מלפני קצת פחות משנה לאיחור המחור. האם יש סיכוי היא לא תוכל להיכנס להיריון?

שלום לא סביר שיש קשר ולא סביר שהיתה פגיעה בפיריון אם הגרידה נעשתה ללא סבוכים אני מציע להמתין עוד כמה חודשים ואם לא יהיה הריון לפנות לברור וטפול

מנהל פורום רפואת נשים