אמצעי מניעה גלולת קלייר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2024 | 12:13 | מאת: שם

שלום וברכה , אני חצי שנה לאחר לידה נוטלת גלולת קלייר פעם ראשונה - שכחתי ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור - ומה שעשיתי זה שנטלתי ביום השני של המחזור את הגלולה הראשונה ואז ביום השלישי נטלתי את הגלולה השלישית ( את הגלולה השניה זרקתי שלא אתבלבל) והמשכתי ליטול לפי הימים אני עכשיו ביום 21. בגלולות האם אני בטוחה מבחינת קיום יחסים? עוד שאלה יש לי כל הזמן כתמים בין חומים ולפעמים הפרשה דמית , אני רואה כל יום הפרשה ואני כבר הרבה זמן אחרי המחזור. האם זה בסדר? או להפסיק ליטול אותן? תודה רבה

את מוגנת רק בחפיסה הבאה הפרשה דמית זו תופעת לואי שכיחה בחפיסה ראשונה

מנהל פורום רפואת נשים