שימוש בטמפונים ויחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/08/2016 | 23:32 | מאת: מאיה

שלום אני בת 26, עדיין בתולה (מכל מיני סיבות ובעיקר מחרדה מקיום יחסי מין, אבל זה לשאלה נפרדת...) התחלתי להתשמש בטמפונים אתמול בפעם הראשונה , אני משתמשת בהכי קטנים שיש, הצלחתי להכניס טמפון כמה פעמים , זה מאוד כואב לי מה גם שההוצאה שלו מלווה בכאבים רבים, שאלתי היא קודם כל האם זה נורמלי? קראתי שישנה תופעה שנקראת "נרתיק צר" האם אפשרי שיש לי את זה? ושאלה נוספת: אם הטמפון כל כך כואב לי איך אוכל לקיים יחסי מין בכלל? תודה!!

שלום בהחלט נורמלי ודאי שיש לך נרתיק צר כי עדין לא קיימת יחסים ולא ילדת החרדה שלך היא בעיקר הגורמת לכאב בהחדרת הטמפון כמו גם ביחסים כדאי לטפל בזה עי סקסולוג

מנהל פורום רפואת נשים