גלולות פומיניק שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/12/2023 | 22:05 | מאת: נויה

שלום אני מניקה בת שנה והתעניינותי בגלולות. בהריון גילו שאני נשאית של פקטור 5 ולכן הרופאה רשמה לי גלולות פומיניק לפני כמה חודשים. החלתתי ולהתחיל לקחת אותם עכשיו. האם בגלל שאני מניקה אני צריכה לקחת את הראשונה ביום הראשון של המחזור? או ניתן גם ביום אחר? תוך כמה זמן יש הגנה מהריון? האם מקבלים איתם מחזור?(כבר יש לי מחזור סדיר). תודה

כדאי להתחיל ביום הראשון של המחזור ואז את מוגנת מההתחלה לעיתים יש מחזור ולעיתים לא יתכנו גם דימומים בין וסתיים

מנהל פורום רפואת נשים