אלה ונורלבו בהפרש של שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/12/2023 | 13:06 | מאת: נופר

היי בתחילת חודש קיימתי יחסים בלי אמצעי מניעה יום למחרת לקחתי אלה והמחזור הגיע בזמן יום אחרי המחזור קיימנו שוב עם מניעה פחדתי אז למען הסר ספק לקחתי נורלבו ( לא מרבה לקחת גלולות חירום מודעת שזה לא בריא, אבל החודש לא הייתה ברירה) האם אפשר להיקלט יום אחרי המחזור? האם ימים אלה פורעים? פעלתי נכון? שלקחתי את הנורלבו

סיכוי קטן להרות אבל קיים כדאי להשתמש באמצעי מניעה קבוע

30/12/2023 | 21:01 | מאת: נופר

הגלולה הראשונה שלקחתי יכולה לשנות לי את מועד הביוץ של חודש הבא? המחזור שלי סדיר לקחתי ב5/12 את הגלולה הראשונה יומיים אחרי הביוץ זאת אומרת היה ביוץ וקיבלתי מחזור בזמן ביום שצריך להגיע ב19/12 הביוץ הבא ב2/1 אבל משום שלקחתי עוד פעם גלולה ב25/12 אמורה להידחות השאלה שלי אם הגלולה הראשונה שלקחתי יכולה לעכב או להקדים את הביוץ הבא ואם יש דבר כזה פעמיים ביוץ בחודש בגלל שלקחתי גם את האלה וגם את הנורלבו בהפרש של שבועיים נגיד ב5/12 וב 23/12 יום אחרי המחזור??? אשמח לתשובה ועוד שאלה לגבי הנורלבו אחרי 5 ימים יש לי דימומים אדומים קלים בניגוב האם זה תקין???

מנהל פורום רפואת נשים