אי נוחות בזמן יחסי מין (תחילת הריון)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/08/2016 | 22:17 | מאת: ברי

שלום דר' דניאל, אני בשבוע ה7 להריון. החל מתחילת ההריון בזמן יחסי המין התחיל לשרוף לי בנרתיק. סיפרתי על כך לגניקולוג בפגישת המעקב הראשונה, וללא יותר מידי הסברים רשם לי את המשחה "טבעדרם", וציין שזה בסדר בזמן הריון. רציתי לבקש הסבר איך למרוח את המשחה בצורה הכי אופטימלית, האם בכלל היא גם לשימוש פנימי? וכמה ימים להשתמש בה? והאם יש קשר בין ההריון לתופעה? או האם זה שכיח?

10/08/2016 | 22:23 | מאת: ברי

הצריבה מורגשת בזמן יחסי מין בלבד, ללא תופעות כאלו ואחרות במהלך היום.

שלום כדאי למרוח את המשפחה בשפתיים ובכניסה לנרתיק פעמיים ביום ל 5 ימים יתכן וקשור להריון

11/08/2016 | 21:08 | מאת: ברי

מנהל פורום רפואת נשים