בת 22 שריפה בנרתיק חשש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/12/2023 | 07:11 | מאת: שיר

היי לפני כשבוע התחלתי לקיים יחסי מין אוראלים וסקס יבש עם החבר שלי (ללא בגדים בכלל אבל עם מגע בין איברי המין) חשוב לציין שאני בתולה מאז התחיל לשרוף לי באיזור השפתיים וטיפה בתוך איבר המין שלי לא שורף בזמן שתן ואין הפרשות או ריח מיוחד אבל כמעט כל יום מאז שורף לי רציתי לשאול 2 שאלות 1.ממה שריפה כזו יכולה לנבוע? יש סיכוי שזה בגלל שימוש בקרם שעשינו או בגלל שאני לא מנוסה אז עצם האקט גורם לשריפה? 2.הזמנתי בדיקות שתן ודם למחלות מין ,מתי כדאי לעשות אותן מרגע ביצוע יחסי המין שעשיתי על מנת לקבל תוצאה מדויקת? תודה

יתכן דלקת בפות - כדאי לפנות לבדיקה את יכולה לבצע 3 שבועות לאחר היחסים

מנהל פורום רפואת נשים