דימום כל שבועיים שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/12/2023 | 14:02 | מאת: ת

שלום, אני מאובחנת עם שחלות פוליציסטיות ולפני כ9 חודשים ילדתי, ההריון הושרה באמצעות לטרזול. לאחר הלידה לקחתי סרזט בגלל הנקה. לפני כחודשיים היו כתמים קטנים במשך כשבוע, הפסקה של שבוע ושוב כתמים הפעם קצת יותר משמעותיים. הפסקתי עם הסרזט כי ראיתי שהוא לא עוזר לי (למרות שלפני זה היו כתמים אולי פעמיים שלוש מאז שהתחלתי לקחת) ושבוע אחרי שהפסיק לי התחילו לי דימומים שממש הזכירו מחזור, שוב הפסקה של שבוע ושוב דימומים בכמויות שאני לא רגילה לראות. מה זה אומר? זה מאד מחליש אותי וגורם לי לכאבי ראש וסחרחורות למרות שחזרתי לקחת ברזל כמו בהריון... אגב, לפני האבחון וההריון היו לי מחזורים לא סדירים שהקצר ביניהם היה 16 יום לאחר יום הדימום הראשון אבל היו גם כאלה של 25, כעת ממש אפילו פחות מ14 יום!

כדאי לפנות לבדיקה יתכן שהדימומים הם עקב שינוי הורמונלי אבל יש לשלול גם דברים אחרים

מנהל פורום רפואת נשים