עצירות וכאבים בחיץ ובנרתיק.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/12/2023 | 19:47 | מאת: דניאלה

שלום, בת 47 ללא הריונות וללא אמצעי מניעה. לפני מס ימים היתה לי עצירות קשה. קשה עד שהיו לי אבני צואה. וכאבי בטן תחתונה איומים. התכווצויות. השתמשתי ב 3 בקבוקי חוקן, שרופא משפחה נתן כדי שאתרוקן. השץמשתי בשלושתם באותו היום. הבדקה פיסורה. אין. כרגע, כמה ימים אחרי, עדיין לא הסתדר ב 100% ואני חווה כאבים בחיץ, וגם בנרתיק, בעת לחץ עדין. אפילו כשאני צוחקת. הכאבים מתגברים ביציאות. כמו כן, אתמול ניסיתי לקיים יחסי מין, בתנוחה המיסיונרית, לא יכולתי מהכאבים ופשוט הפסקנו. אני תוהה מה קורה לי שם והאם מהחוקנים עשיתי לעצמי נזק. אני אובדת עצות. אשמח לתגובה.

כדאי לפנות לבדיקה אין נזק מהחוקן יתכן כווץ השרירים עקב העצירות

מנהל פורום רפואת נשים