עובי רירית הרחם לפני איקקלומין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/12/2023 | 16:30 | מאת: חנה

שלום, לפני לקיחת איקקלומין הרופא שלח אותי לבדיקת US ביום 3 למחזור עובי רירית הרחם היה 7.3 הוא שלח אותי שוב לUS ביום 6 למחזור עובי הרירית הייתה 8 הרופא אמר שא"א בינתיים לקחת איקקלומין ושלח לבדיקת היסטרוסקופיה חובה לעשות את הבדיקה הזו? היא כואבת? והאם באמת לא ניתן לקחת איקקלומין בכזה עובי רירית? יש טעויות בUS? כדאי אולי לנסות שוב יתכן שיהיה דק יותר?

לדעתי אפשר לקחת איקקלומין אבל כדאי להתחשב בדיעה של הרופא שלך שמכיר אותך לאורך כל הדרך

מנהל פורום רפואת נשים