תוצאות פתלוגיה אחרי גרידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/12/2023 | 09:53 | מאת: הדר

שלום וברכה , אחרי ivf עברתי גרידה בשבוע שבע בעקבות בדיקת אולטרסאונד בה לא נצפה עובר. בדוח פתולוגיה שקיבלתי היה רשום כך: מספר קטעי רקמה חומים בלתי סדירים בנפח כולל 20 סמ"ק. אשמח לעזרה להבין מה זה אומר . תודה רבה !

יש לראות את התשובה המלאה

08/12/2023 | 10:31 | מאת: הדר

שלום וברכה ובהמשך לתשובתך העתקתי את הכתוב . אבחנה קלינית: החומר שנשלח תוכן רחם מגרידה אבחנה קלינית MISSED ABORTIOM 6+ WEEKS נתקבל בפורמלין: מיכל מסומן במספר ושם תואמים: מספר קטעי רקמה חומים בלתי סדירים בנפח כולל 20 סמ"ק. 1* מספר קסטות: 1 הוכנס כל החומר: ל אשמח לדעת מה זה אומר . חג חנוכה שמח

מנהל פורום רפואת נשים