מחזור חלש מבדרך כלל.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/12/2023 | 00:30 | מאת: מאיה

בת 27 עם גלולות מליאן מזה שנים. המחזור שלי סדיר עם דימום בינוני למשך 3 ימים. המחזור האחרון שלי הגיע ביום הקבוע אך ארך יומיים וקצת כאשר ביום הראשון היה דם בצבע אדום בוהק כמעט בכל פעם שניגבתי אבל אך ורק בניגוב! לא היה כלום על הפד. ביום השני הצבע האדום התחלף להפרשות חומות בניגוב, שוב ללא סימנים על הפד או כמעט ובקושי! וביום השלישי כבר כמעט לא היה כלום אפילו לא שמתי פד או טמפון. בחיים זה לא קרה לי. 1. אני דווקא לא חוששת מהריון כי אני על גלולות וגם קיימתי עם בן זוגי יחסים פעם אחת החודש ממש כמה ימים לפני קבלת מחזור, עם זאת- יכול להיות שמדובר על דימום השתרשות??? 2. במידה ואני לא בהריון וזה אכן היה מחזור מה יכולה להיות סיבה לזה? תודה מראש!

1. לא 2. הסיבה היא הגלולות עצמן שמחלישות ומקצרות את הדימום בעיקר בנטילה ממושכת

מנהל פורום רפואת נשים