דימום נוסף אחרי מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2023 | 10:03 | מאת: סתיו

היי דוקטור, אני נוטלת גלולות יאס פלוס כבר שנה. לפני שבוע קיבלתי מחזור אחרי שסיימתי חפיסה בהרגלי, והשבוע שוב נוצר לי דימום שהתחיל בצבע חום ולאחר מכן אחרי יומיים התגבר כדם. אין אמנם דימום כמו במחזור מבחינה כמותית אך זה כבר מתמשך שבוע עם דימומים קטנים. נ.ב בחודש הראשון כשלקחתי פעם ראשונה את הגלולות היה לי דימומים קטנים (והפרשות חומות) במהלך אותו החודש אך בסיטואציה עכשווית מוגבר וכמו דימוי מחזור. האם אני צריכה לפנות לרופא ולעבור בדיקה או שזה נשמע תקין??

אם שכחת גלולה - זה תקין ואין צורך לפנות לבדיקה אם לא שכחת- כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים