דימום מחזור שבהתחלה לא ממשיך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/11/2023 | 01:30 | מאת: אביה

שלום ד"ר בת 32, רווקה ללא גלולות והריונות מחזור כל חודש מסודר אבל במחזורים האחרונין רואה שיש דימום קטנטן ולאחר יום יומיים מחזור רגיל מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש לחשוש? אשמח לתגובתך תודה

זה תקין ולא מדאיג

29/11/2023 | 11:53 | מאת: אביה

תודה רבה ד"ר, סליחה שכחתי לציין שהדימום הקטנטן שאני רואה מפסיק ביום הראשון לאחר שעה בערך, למשל במחזור האחרון , ראיתי דימום בבוקר של יום ראשון ואחרי שעה הפסיק הדימום ולא היה עד הבוקר ביום שני שהמחזור המשיך כרגיל. האם עדיין תקין? ממש תודה רבה

מנהל פורום רפואת נשים