עובי רירית הרחם 4 ממ ארבעה ימים לפני הביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/11/2023 | 17:37 | מאת: @רוז

שלום ביום ה9 למחזור עברתי בדיקת US ועטבי רירית הרחם היה 4 ממ, הביוץ התרחש 4 ימים לאחר מכן ונקלטתי להריון אני אחרי 2 הריונות כימיים שלא שרדו את ההשתרשות והשאלה שלי האם הרירית עשויה תוך 4 ימים להתעבות מספיק כדי לאפשר את ההשתרשות?

יתכן אבל צריך להמתין להמשך

28/11/2023 | 17:11 | מאת: @רוז

תודה רבה ההמשך היה דימום כבד.. הריון כימי נוסף:( עד כמה נורמאלי 3 הריונות כימיים ברצף? אחרי כמה פעמים כדאי להבדק? אחרי הפעם השניה הייתי אצל גניקולוגית בלי קשר והיא רק צחקה עלי בפרצוף

מנהל פורום רפואת נשים