יאז פלוס גלולות, התבלבלתי בין הגלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2023 | 19:06 | מאת: אנה

שלום, אני לוקחת גלולות יאז פלוס אני כרגע ב4 גלולות האחרונות שמתחילות ביום שישי. ביום שבת שמתי לב שאין לי את הגלולה של יום שבת ויש בתוך החפיסה גלולה פעילה משבוע שעבר. כניראה התבלבלי ולקחתי שבוע שעבר גלולה ריקה במקום הפעילה. מה עליי לעשות עכשיו? להמשיך כרגיל? כי אני כבר לא יכולה להשלים גלולה פעילה אם אני ב4 גלולות אחרונות תודה

25/11/2023 | 20:54 | מאת: אנה

זה יוצא שפספסתי גלולה מספר 21 בגלולה 25 שמתי לב שחסרה לי גלולה הריקה, ויום לפני קיימתי יחסי מין אל הגבר לא גמר בפנים האם יש סיכוי להריון?

היעילות נפגעת להמשיך כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים