כאבים ממושכים אחרי יחסים...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/11/2023 | 07:32 | מאת: מישהי

לפני חודש יחסים עם כאבים. מאז כאבים שהתחילו בצד שמאל (תחושת דקירות), בהמשך כאב חד בבטן תחתונה בזמן אורגזמה, קורה מאז שוב ושוב באורגזמה. בבדיקת אולטרסאונד נמצא שרירן משמאל בגודל 2 ס"מ. בשבוע האחרון לוקחת אנטיביוטיקה דוקסילין ואוגמנטין בהמלצת רופאת נשים לאחר בדיקה גניקולוגית עם כאב בצד שמאל. שיפור קל, אך בהמשך חזרו כאבים בעוצמה פחותה יותר (כאבים מפושטים בשמאל ובימין עד לעכוז, לפעמים מרגישה שמקרין לירך אחורי) אני ממש אובדת עצות. חוששת מכל מיני אפשרויות מדלקת/מחלת מין ועד אנדומטריוזיס, רצפת אגן או חלילה פגיעה בחצוצרות/שחלות. מה זה יכול להיות? איזה בדיקות כדאי לעשות? תודה רבה

אי אפשר לדעת בלי בדיקה כדאי להמשיך עם אולטראסאונד מכוון לאנדומטריוזיס ואולי גם סי טי אגן

מנהל פורום רפואת נשים