העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/08/2016 | 12:30 | מאת: ענבל

שלום רב, בשלישי שעבר ביצעתי בדיקת העמסת סוכר, כעשר דקות אחרי ששתיתי את הסוכר התחלתי לחוש בסחרחורת ואחר כך התחלתי להקיא המון ולבסוף התעלפתי. מכיוון שהייתה לי תגובה כל כך קשה רציתי לשאול האם יש דרך שלא אצטרך לבצע את הבדיקה שוב? אני בשבוע 25 ולא נלקח דם בגלל ההקאות העמסה של 50 גרם.

07/08/2016 | 18:57 | מאת: ענבל

האם בדיקת סוכר בעזרת גלוקומטר יכולה להוות תחליף מדיוק באותה המידה כמו העמסת סוכר?

שלום ניתן לבצע בדיקת סוכר בצום ובדיקת סוכר שעתיים לאחר אוכל זו בדיקה הרבה פחות מדויקת אבל לאור התגובה הקשה אני לא רואה אפשרות אחרת

מנהל פורום רפואת נשים