לקיחת גלולה 5 שעות מוקדם יותר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/11/2023 | 17:47 | מאת: שיר

שלום, אני לוקחת גלולות יסמין פלוס של 28 ימים כל יום בשעה 13. היום לקחתי את הכדור ההאחרון בחבילה בטעות בשעה 8 בבוקר(5שעות לפני הזמן). האם יש סיכון בדבר? ואם אני רוצה להחזיר את שעת לקיחת הגלולות שלי ל13 מתי לקחת מחר את הגלולה(היא תהיה ראשונה בחבילה החדשה)?

לא מסוכן את יכולה להתחיל באיזה שעה שאת רוצה ולהמשיך ככה באותה שעה

12/11/2023 | 09:23 | מאת: שיר

אז אם אני לוקחת היום ב13 את הכדור הראשון מהחבילה החדשה ואתמול לקחתי ב8 בבוקר אני מוגנת למרות הבדל השעות או שיש צורך החודש להשתמש באמצעי מניעה נוסף?

12/11/2023 | 09:26 | מאת: שיר

אז אם אני לוקחת היום ב13 את הכדור הראשון מהחבילה החדשה ואתמול לקחתי ב8 בבוקר אני מוגנת למרות הבדל השעות או שיש צורך החודש להשתמש באמצעי מניעה נוסף?

מנהל פורום רפואת נשים