תוצאות של בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/11/2023 | 09:55 | מאת: ליר

שלום דוקטור בשנת 2019 ביצעתי בדיקת פאפ שהתוצאה שלה הייתה פוסיטיב ל "other highrisk types" , לאחר כשנה ביצעתי בדיקה נוספת והפעם הכל היה נגטיב גם 16, גם 18 וגם other highrisk types היה נגטיב, הגיוני שהגוף ריפא את עצמו וזה נעלם? שאלה שנייה מאז לא ביצעתי בדיקת פאפ, ילדתי בשנת 2021 אני עם אותו בן זוג מאז שנת 2020 שזו השנה שבה הכל יצא נגטיב אם אבצע בדיקה עכשיו ויהיה פוסיטיב המשמעות של זה היא שבן הזוג היה עם נשים אחרות? או שיש סיבות נוספות לזה שפתאום יהיה עוד פעם פוסיטיב? תודה מראש

אכן הוירוס נעלם בעזרת התנגודת החיסונית של הגוף זו לא הוכחה שבן הזוג היה עם נשים אחרות

מנהל פורום רפואת נשים