בדיקת היריון חיובית בעת דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/11/2023 | 12:16 | מאת: אישה

שלום בדיקת היריון ראשונה חיובית על פי החישוב כרגע שבוע 7. השבוע החל דימום שהתחיל בצבע מעט חום. לאחר מכן הכתמות אדומות בהירות ואתמול התחזק הדימום עם מעט גושי דם בנוסף היו לי התכווצויות בבטן כמו צירים. היום ביצעתי שוב בדיקת היריון שיצאה חיובית למרות הדימום שממשיך כמובן שאפנה לרופאת משפחה, אך חשוב לי לדעת על מה כל זה מעיד? ובמידה וזו הפלה, מדוע הבדיקה עדיין חיובית? אציין כי לפני כ 4 חודשים עברתי הפלה ראשונה נדחית תודה מראש

אנו קוראים לזה הפלה מאיימת. כל דמום בהריון מעלה את הסכון להפלה על מנת לדעת אם ההריון מתקדם היטב יש לפנות לרופא נשים ולעשות מעקב אחר ערכי ביתא בדם

מנהל פורום רפואת נשים