תחליף הורמונלי במדבקות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/11/2023 | 14:44 | מאת: רוני

שלום, רופאת הנשים רשמה לי תחליף הורמונלי במדבקות ואמרה שצריך להחליף מדבקה כל 3.5 ימים ( פעמיים בשבוע).. אם אני שמה את המדבקה היום, יום רביעי, בשעה תשע בערב זה אומר שאני צריכה להחליף מדבקה ביום ראשון הקרוב ב-9 בבוקר ואחר מכן שוב להחליף מדבקה ברביעי בשבוע הבא בערב? רוצה לוודא שאני לא טועה בחישוב. תודה מראש

נכון מאד

09/11/2023 | 10:17 | מאת: רוני

תודה על תשובתך. יש לי שאלה נוספת: האם ניתן ליטול חצי כדור בונדורמין ביחד עם מדבקת אוורל? רק עד שהתכשיר יסייע בהפרעות בשינה. תודה!

מנהל פורום רפואת נשים