גלולות והפסקה של 7 ימים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/08/2016 | 19:48 | מאת: עידן

חברה שלי לקחה גלולות של 21 יום ועשתה הפסקה רק של 4 ימים מכיוון שהתחילה לקחת את החפיסה החדשה בדיוק בזמן שהחל המחזור (היא חשבה שזה כמו ביום הראשון שהיא התחילה) לאחר שסיימה את החפיסה כרגע היא רק חיכתה 3 ימים אך לקחה שוב חפיסה חדשה מכיוון שחששה שהיא לא מוגנת. האם זה בסדר? כיצד ניתן לתקן זאת?

שלום זה בסדר להבא כדאי לעשות הפסקה של 7 ימים בין חפיסה לחפיסה

08/08/2016 | 13:23 | מאת: עידן

היא עשתה בעצם הפסקה חלקית של 3 ימים ואז החלה לקחת את החבילה החדשה. האם היא עדיין מוגנת? תודה.

מנהל פורום רפואת נשים