ביוץ מוקדם ומחזור תקין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/08/2016 | 16:48 | מאת: שרית

שלום, אני בת 34 והמחזור שלי מדוייק הוא מופיע כמעט כל 27 או 28 ימים למשך שלושה ימים בלבד. אני מנסה להיכנס להריון (שלישי) ויודעת שהביוץ שלי מופיע עשרה ימים אחרי המחזור לפי בדיקת הפרשות ומקלוני ביוץ. יש לי 2 שאלות הראשונה ,האם זה הגיוני שהביוץ שלי מופיע אחרי עשרה ימים של מחזור?! וכמו כן, אם אני נקלטת.להריון אני יכולה לראות זאת בבדיקה ביתית.לפני קבלת המחזור? בגלל הביוץ המוקדם... תודה על המענה.

שלום - זה הגיוני - את יכולה לבדוק יומיים לפני קבלת המחזור הצפוי אבל זה פחות אמין

מנהל פורום רפואת נשים