שחיה בבריכה מלוכלכת בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/08/2016 | 22:15 | מאת: עדן

שלום ד"ר. אני בהסטריה אשמח לעזרה!! אנא אל תשפוט אותי למרות שאני מרגישה לגמרי מטומטמת אני פשוט עוד לא רגילה למצבי.... אני בהריון שבוע 6 פלוס 3. היום נכנסתי לבריכה ביתית של חברה שלי. הבריכה היא קטנה יחסית (3 מטר על שתי מטר עם גובה של מטר אחד) וישבנו בתוכה כשלוש שעות. הבעיה היא שהמים עומדים, לא הוחלפו בזמן האחרון והיא נמצאת בחצר הבית! באותה חצר הם מגדלים גם תרנגולים :( כמובן שהן לא נכנסות למים! אבל כן ראיתי נוצה אחת שעפה לתוך המים כנראה, וזבוב מת, חולות בתחתית הבריכה, ועוד. מצטערת על הפירוט הדוחה אבל אני חייבת שתבין היטב את המקרה. כשהגעתי הביתה אמי אמרה לי במשפט- "מקווה שהמים היו נקיים" ופתאום הזדעזעתי מהעובדה שאפילו לא חשבתי על זה!!!! אשמח לדעת האם החשש מזיהומים הוא רק לי ( דלקת בדרכי השתן) או שיש גם חשש ממשי לעובר חלילה? ובנוסף, במידה ויש- האם יש אפשרות לבדוק זאת בבדיקה כלשהי? או לטפל בזה איכשהו? אני ממש בלחץ ומקווה שלא עשיתי נזק. אשמח לתשובתך! תודה רבה

שלום אני לא חושב שיש איזו שהיא בעיה להריון או לעובר בסיטואציה שתארת

מנהל פורום רפואת נשים