התחיל לי דימום מוזר שבוע לפני סיום חפיסה, מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/10/2023 | 12:28 | מאת: גיליק

שלום רב אני נוטלת יאז פלוס כבר איזה 5 שנים החודש התחיל לי דימום חלש כלשהו לא מובן הפרשות חומות כאלה משהו שמופיע לי בהתחלה של מחזור ונשאר לי עוד שבוע עד סיום חפיסה למה זה ככה? אולי בגלל סטרס? עברתי הרבה סטרס בעקבות המצב במדינה ולקחתי כדורים בשם וואבן.. הבטן גם מציקה לי, דומה מאוד להתחלה של מחזור אני לא יודעת אם זה ימשיך אבל מה לעשות? האם להמשיך ליטול כרגיל ואני מוגנת? תודה ובשורות טובות

14/10/2023 | 16:01 | מאת: גיליק

אני שואלת השאלה עברו 3 שעות ועדיין יש מן דימום קל ורוד כאילו באמת החל מחזור ולא פיספסתי כדור אבל המחזור אמור להופיע שבוע הבא האם זה תקין?

זה יכול להיות תחת הגלולות ואם לא שכחת אף גלולות את מוגנת

מנהל פורום רפואת נשים