מתי להתחיל מניעת טבעת נובה רינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/10/2023 | 13:19 | מאת: אפרת

שלום רב, אני כחצי שנה לאחר לידה,מניקה, התחלתי להשתמש בטבעת נובה רינג לפני יומיים בפעם הראשונה אך שמתי אותה כ-7 ימים לאחר תחילת הוסת,אציין שהמחזוריות שלי עד עכשיו הייתה 32 יום {מקבלת וסת בהנקה} השאלה אם זה בסדר או שאני צריכה להוציא את הטבעת ולחכות לוסת הבאה. תודה רבה

לא מומלץ להשתמש בהנקה בעיקרון - ביום הראשון של הוסת אחרת את לא מוגנת

06/10/2023 | 09:24 | מאת: אפרת

ואם אני בשבוע הראשון יקח אמצאי מניעה אחר כגון נרות אח"כ אני גם לא מוגנת?

מנהל פורום רפואת נשים