רירית רחם מעובה עקב טיפול בטמוסקיפן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/10/2023 | 14:11 | מאת: אלי נור

רירית רחם מעובה עקב טיפול בטמוסקיפן 20מלג. 19מילימטר עובי הרירית ללא תופעות דימומים או הפרשות השאלה הנשאלת האם אפשר לבצע רק בדיקת papאו היסטרוסקופיה ניתוחית האם אפשר לבצע בטשטוש ולא בהרדמה מלאה .

אין סיבה לעשות הסטרוסקופיה ודאי לא ניתוחית פרפ כמובן שאין צורך מסיבה זו ואין צורך בהרדמה

02/10/2023 | 16:42 | מאת: אלי נור

הבנתי מתשבתו של כבוד הרופא שלא צריך לעשות היסטוסטקופיה ניתוחית על רירית רחם מעובה ?שאלתי האם לא יכול להיתפתח חלילה סרטן רירית הרחם .או חשש להימצאות פוליפים ?ומתי עושים בדיקת פאפ.

מנהל פורום רפואת נשים