כאבים בפות גרד וכאבים בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/09/2023 | 02:46 | מאת: לחוצה בטירוף

כבר תקופה שיש לי כאבים בעת קיום יחסי מין הייתי אצל רופא נשים שהביא לי כדורים לקחת לשלושה ימים עבר לי לכמה ימים וחזר שוב הכאבים בזמן יחסים והריח הנוראי עם ההפרשות ונוסף לכך הופיעו לי כמו פצעים קטנים שאני לא מצליחה להרגיש אבל בכל פעם שאני עושה פיפי אני מרגישה שריפה נוראית ועל הנייר מופיע נקודות של דם. יחד עם זאת גירודים מטורפים ותחושה של כאב ושריפה תמידית. השערה למה זה יכול להיות,?

ככל הנראה דלקת בנרתיק אולי הרפס לפי התאור של פצעים כדאי לפנות לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים