חבלה ופגיעה באיבר המין אצל ילדה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/09/2023 | 11:47 | מאת: עדי

שלום. הבת שלי בת 6 נפלה היום מאופניים וקיבלה מכה חזקה בנרתיק כנראה ממושב האופניים. כשפותחים את השפתיים של הפות רואים בתוך הנרתיק איזור אדום בוהק - לא מדמם.. אך נראה שיש שם חבלה ושפשוף .. האיזור נראה כאילו מדמם אך לא מטפטף דם. האיזור כרגע לא נפוח ולא כואב. עברו 20 שעות מאז. האם זה דורש בדיקה של רופא ילדים או שנדרש רופא אחר? מה סימני האזהרה שעלי לשים לב? והאם יכול להיות מסוכן?האם יכל להתרחש קרע של קרום הבתולין? האם יכולה להיות חבלה משמעותית לאיזורים פנימיים? לא בטוחה מה עושים במקרה כזה ואם בכלל רופא ילדים יודע לתת מענה? תודה

כדאי לפנות לרופא ילדים אין חשש לקרע של קרום הבתולין אם לא מתנפח ולא כואב סביר שאין נזק אבל כדאי לפנות לבדיקה

27/09/2023 | 09:19 | מאת: עדי

תודה רבה!

מנהל פורום רפואת נשים