האם ניתן ליטול ויטמינים עם אביאנה?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/09/2023 | 20:11 | מאת: נופר

שלום, אני נוטלת אביאנה, ןהשאלה היא האם ניתן ליטול במקביל גם ויטמין b12 ומגנזיום? התחלתי ליטול אביאנה בגלל תופעות של גיל המעבר, בעיקר הפרעות בשינה ( עוזר באופן חלקי). אני לוקחת את הכדור בבוקר, האם עדיף ליטול בערב את הכדור או שזה לא משנה? שאלה נוספת- מאחר ומינון ההורמונים באביאנה נמוך, האם התרופה מסייעת לשמירה על הלב, העצמות והאלסטיות בעור? תוגה מראש.

אפשר לקחת יחד עם ויטמינים לא חשוב באיזה שעה אכן התרופה מונעת אבוד עצם והעור לא ברור לגבי הלב

מנהל פורום רפואת נשים