שינוי באופי כאבים בזמן וסת, בת 51

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/09/2023 | 20:11 | מאת: רונה

שלום תופעה חדשה : בת 51, עדיין מקבלת מחזור סדיר. תסמינים קלים של טרום גיל המעבר במעקב על ידי רופאה של גיל המעבר. לא מטופלת הורמונלית. בפעמיים האחרונות שקיבלתי, נעלמו התסמינים המעיקים והקשים שהיו תמיד שבוע שלפני המחזור שזה באמת אחלה אבל במקומם מופיעים בימי המחזור עצמם כאבים חזקים ברום, באזור הקיבה. לא באזור הבטן התחתונה (שלא היו קודם). כאבים חזקים שגם משכך לא ממש עוזר. כשנגמר המחזור מסתיימים הכאבים הללו זה ברמה כזו שאני אשכרה פוחדת שיגיע המחזור (כשלפני כן הייתי מיחלת לו כדי שתסמינים שכיחים יסתיימו). יש לי תור לרופא נשים רק בחודש הבא תודה על ההתייחסות ושנה טובה

לצערי אין לי הסבר כדאי לבדוק ולשקול גם בדיקת בטן עליונה שנה טובה

מנהל פורום רפואת נשים