פיספסתי 2 גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/07/2016 | 09:04 | מאת: עדי

היי .. פיספסתי 2 גלולות ויש לי דימומים כבר ארבעה ימים ועדין לא עובר לי, יש לציין שזה לא מחזור כי סיימתי מחזור לפני שבועיים הייתי אצל רופא נשים ואמר לי שהדימומים יעברו לי אחרי יומיים אבל עדין לא עבר לא יודעת מה לעשות כבר

שלום אין מה לעשות פשוט להמתין

01/08/2016 | 22:59 | מאת: עדי

אני עדין לא יודעת מה לעשות אני כבר חושבת שהמחזור הקדים לי זה פעם ראשונה שקורה לי שיש לי דימומים במשך 6 ימים כבר ועדין לא עבר לי זה לא הגיוני שיש דימומים במשך 6 ימים רק בגלל שפספסתי 2 גלולות זה דבר תקין??

מנהל פורום רפואת נשים