הורמונים בגל מעבר האם כדאי לקחת. האם יש בזה סיכון? מה היתרונות ומה הח

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/09/2023 | 14:06 | מאת: מיכל

אני בת 59 . עד היום נימנעתי מלקחת הורמונים בגלל חשש מסרטן השד ובכלל מלקחת תרופות מיותרות. לאחרונה חברה שיכנעה אותי שהורמונים עושים פלאים בגיל הזה. האם יש בהם סיכון? האם כדאי לקחת לשמירה על גמעשות העור, המשקל וכד? האם הגיל האחרון בו ניתן לבקש מרשם הוא גיל 60?

כדאי לנהל את הדיון הזה יחד עם הרופא שלך שמכיר אותך בעיקרון לא מומלץ להתחיל טפול כמה שנים לאחר הפסקת הוסת

מנהל פורום רפואת נשים