מחזור שלא נגמר בעקבות הדבקת מדבקה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/07/2016 | 20:49 | מאת: אני

שלום! יום ראשון שעבר התחיל לי המחזור ובאוטו יום שמתי מדבקה למניעת הריון. לאחר שבוע ביום ראשון האחרון החלפתי מדבקה והמחזור לא נגמר. הייתי ביום שלישי אצל רופא נשים הסברתי לו את המצב והוא נתן לי כאחת האופציות להפסיק את השימוש במדבקות וכך לפי מה שהוא אמר יפסק לי המחזור תוך 3-4 ימים. באותו יום הורדתי מדבקה. היום, יומיים חארי המחזור לא מראה שום סימנים של סיום וכמו כן גם אחר הצהריים הופיעו כאבי מחזור. התור לרופא רק מחר בבוקר. מה עלי לעשות כעת?

שלום לא לעשות כלום זו תופעת לואי של הטפול והדמום יפסק מאליו יש לבצע ליתר בטחון בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים