השרשה או עיכוב מחזור?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/07/2016 | 12:12 | מאת: לנה

שלום, אני מנסה להיקלט להריון שלישי, ויש לי שאלה קטנה. ביום שהייתי אמורה לקבל מחזור הופיעו כתמים חומים רק בניגוב, הם היו במשך יומיים ונעלמו. יום אחרי שנעלמו לי הכתמים ביצעתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית. המחזור עדיין לא הופיע ומאז הכתמים עברו כבר 3 ימים. האם ייתכן שזה היה השרשה? האם יש צורך לבצע בדיקת הריון נוספת או שהמחזור פשוט מתעכב מסיבה לא ברורה? חשוב לציין שהמחזור שלי די סדיר.

שלום סביר להניח שזה עיכוב במחזור אבל כדאי לחזור על הבדיקה עוד כמה ימים

מנהל פורום רפואת נשים