דימום וסתי ארוך וכבד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/08/2023 | 12:42 | מאת: שירה

בת 51. מחזורים סדירים ותקינים. לפני חודשיים בדיקה שגרתית אצל גניקולוג כולל פאפ. הכול תקין. הווסת האחרונה איחרה בעשרה ימים. כשכבר הגיעה התחילה כרגיל אבל ביום ה-7 במקום שהדימום יחלש הוא התחזק. עכשיו אני כבר ביום ה-13 והדימום ממשיך להיות חזק. אף פעם לא סבלתי מהתופעה הזאת. רופא הנשים הציע טיפול תרופתי להפסקת הדימום. אמר שזה לא חובה ואפשר פשוט להמתין. אני מעדיפה להמתין. אשמח לשמוע את דעתך. האם זו תופעה של גיל המעבר? האם הדימום אמור להיפסק? תודה שירה

אכן סביר שזו תופעה של השינויים ההורמונלים בגילך אבל הייתי מציע לבצע גם בדיקת פיפל - ביופסיה מרירית הרחם

מנהל פורום רפואת נשים